torsdag 7 april 2016

Ny i flocken

      Då var hon hämtad, M.B's Rebecca. Antons senaste kompis. Jag lär bli kompis med henne också såklart, eftersom jag kommer hjälpa henne och Anton att lära känna och förstå varandra. Det slutgiltiga målet är dock att Rebecca och Anton ska ha en funktionell relation med ömsesidig respekt och förståelse! Mycket tid och mycket kärlek så kommer det garanterat gå vägen, båda har det som krävs för att ta sig an den utmaningen.
      Precis som många andra hästar jag träffat på som kommer från liknande bakgrund har hon stereotypier. I hennes fall är det tuggande med uppdragen överläpp samt kast med huvudet som är mest noterbart. Synligt i hagen så här första dagen, dock enbart efter att jag gått med Freja utanför hagen. Rebecca ville hemskt gärna hälsa och gnäggade då naturligtvis, vilket gjorde att stoflocken kom springande. Jag misstänker att Rebban har lite bekymmer med att flocken är uppdelad, men förhoppningsvis landar hon i det också om ett tag. Till sommaren kommer de gå ihop hela högen, med eventuellt 2+1 undantag.
        Hon är extrovert, lite åt det explosiva hållet och berättar ganska tydligt vad hon vill. Det knepiga kan vara att få henne att söka kontakt utan korallen tillgänglig, men vi får se hur saker och ting fungerar. En sak i taget, som jag gjorde med Flisan. Först måste vi lära känna henne och hon oss, så får vi lite klarhet i var vi ska börja, hur hon vill göra saker och så vidare!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar