torsdag 17 december 2015

Jullov

       Satsar på nystart under jullovet. Hästar, hästar och ännu mera hästar. Alla är feta och omotionerade, Debbie lyckades jag a mig ut med tre gånger förra veckan, Freja har varit ute fyra gånger på tre veckor plus massa hagchill (jag går ut i hagen och klappar på, leker med och bara är med alla hästarna, varierar vilka som är delaktiga olika gånger).
     Känner mig stel och jävlig i kroppen, men så blir det om man inte har ork att röra på sig dagligen och alldeles för många skoldagar består av att sitta i lektionssalar på hårda stolar. Damp. Ska försöka dansa lite så jag åtminstone slutar ha ont i nacken, och komma ihåg att ta d-vitamin till middagen eftersom jag glömde det imorse.

     Jag har skrivit ett preliminärt schema för januari, ska försöka hålla mig till det, problematiskt med praktik i tre veckor dock. Hästarna får liksom spontan vila när jag satt igång dem.. oh well. Får börja lugnt och försöka hålla igång det även efter praktiken, känner jag skolan och sista terminen rätt lär det dock köra ihop sig kalasbra. Sedan beror det alltid på vad hästarna känner för att göra också, häromdagen var ingen speciellt sugen på att fara ut. Debbie vill få sina tänder tittade på, och kroppen genomgången av kiropraktiker så det ska jag försöka lösa. Spara pengar med andra ord. Freja känns pigg och kry och glad när vi väl far ut, dock inte alltid sugen på att följa med. Ambellina är på gång, hon är beredd att jobba och vill lära sig allt. Myra är också i den fasen, henne och Korp ska vi börja arbeta lite mer seriöst med under jullovet. Ska försöka jobba tre hästar/dag, får se hur det blir med det! En del vill ha mer tid än andra. Primula vill också göra saker, men det är mest chill. Promenader, körturer.

     Det löser sig, snart så är vi igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar