torsdag 11 december 2014

Annonsera lite mera

     Tog mig tiden att uppdatera och lägga in nya annonser på Hästnet gällande Röros och Flisan. Eftersom vi har så mycket hästar är dessa två till salu för att de bättre ska komma till användning, om nu rätt köpare dyker upp. Flisan har varit till salu i över ett år, Röros har vi inte haft ute på annons men hon har varit till salu väldigt länge i väntan på rätt köpare.
     Röros letar först och främst efter någon som vill tävla henne i någon gren för att sedan avla mer då hon har en lite udda stam som bör brukas! Hon är ju lite som hon är, men med lite tur dyker det upp någon som passar ihop med damen. Annars blir hon kvar och kanske lyckas vi ta oss ut på någon westerntävling, eller rent av starta henne i körning, vem vet vad framtiden har att ge!

Gammal bild på damen, fortfarande lika vacker!

     Flisan vill inte nödvändigtvis komma till en tävlingsinriktad människa, däremot vill hon bestämt att hennes blivande ägare ska förstå hennes språk, kunna läsa av henne och förstå vad hon tycker och tänker om saker. Jag vill att hon ska slippa stressen och att inte behöva stänga av på samma sätt som hon gjort tidigare, nu när hon väl kommit ur sin bubbla. Sedan är jag rätt säker på att hon gärna får fler föl, hon nedärver trotts allt väldigt goda egenskaper!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar