söndag 19 oktober 2014

Söndagstur 12/10

    Förra söndagen tog vi oss ut med fyra hästar. Jag red Debbie barbacka med sidepullet, hon har betett sig konstigt den senaste tiden så jag tänkte helt enkelt se om det hjälpte att ha det tränset istället för ett vanligt med bett. Skillnaden blev inte särskilt stor, hon var fortfarande mentalt stressad, och jag vet inte varför. *frustrerad* Tänker rida henne med westerntränset idag när vi far ut, blir dock inget barbacka med tanke på snömängden som kommer ner..
     Anton red Freja, som tog tillfället i akt att trampa av sig sitt ena boots när vi var i skogen och joggade omkring. Therese red som vanligt QP och mamma red Röros, som var något pigg. QP gör rejäla framsteg nu när hon går med hjälptyglar, håller formen och trampar på ordentligt istället för att hänga i tyglarna och på bettet som vore de en galge, det finns dock en hel att jobba på fortfarande. Vägarna vi red på var spontana och slutade i återvändsgränder, en av dem ledde fram till ett litet vattendrag som tyvärr innehöll en massa stora stenbumlingar och skoterbron var tyvärr väldigt trasig, så det var bara att vända även där!

Röros och Korp har nog någon speciell skicklighetsgen.

    Ja, som ni ser på bilden så har Röros fått en ny fin grimma, efter att ha havererat pistolhaken på sin gamla grimma.. Annorlunda invigningsritual!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar