torsdag 1 november 2012

Humdidum.

   Än så länge har jag inte hunnit göra något hästigt idag, får se hur det blir senare, vaknade i vilket fall upp till en blå himmel och en sovande Fredde, så mycket bättre än det kan det nog inte bli. Nu har dock solen gått och gömt sig bakom ett tjockt moln, inte lika trevligt. Så här såg det ut förra veckan i alla fall!


   Igår roade sig mamma med att fastställa en komplett lista över alla stuteriets uppfödningar, och kom fram till att det var 49(!!) stycken. Några finns att se på hemsidan, men alla har inte mamma hunnit fixa någon sida åt ännu, de är ju rätt så många. Och detta betyder naturligtvis att om Trixi fölar nästa år så kommer stuteriet ha 50 uppfödningar! Det har varit fler, men mamma har bara räknat de som fötts och överlevt första året eller något sådant. Ene del har bara blivit två månader, eller som Solos Dennis, honom fick de avliva efter ett halvår kanske på grund av att hans näringsomsättning inte fungerade, han kunde helt enkelt äta hur mycket som helst utan att få näring.
   Sedan funderade jag på att kanske göra en presentation åt varje häst, nu när vi inte gör så mycket med hästarna tänkte jag. Både för den som läser, för att denne ska veta vilken häst som är vilken, och för att jag ska få ge utlopp till lite skrivenergi som jag har. Visserligen är det NaNoWriMo nu, men jag har ingen berättelse att skriva riktigt, allt blir så kladdigt bara, kan inte bestämma mig för vad jag ska skriva om vem och varför. Spånar nog vidare på det där med att presentera hästarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar