måndag 5 mars 2012

Minnet är kort..

...men intensivt.

Förra söndagen motionerades ju Debbie, Mysli och Röros, och i måndags eller tisdags var jag ut med Trixi på ridplanen. Igår blev det bara Mysli som fick motionera, eller, Therese blev rätt väl motionerad också, mamma höll lektion för dem på ridplanen eftersom att det är så halkigt ute, och jag var inte speciellt pigg alls. Den jäkla förkylningen, som troligen är mycoplasma, vill ju inte ge sig.
I vilket fall som helst fick Therese träna på att hålla igång Mysli i trav (hon har fått börja rida med spö också, Mysli låtsas vara döv och är ju i allmänhet väldigt bekväm av sig, så..), mest trava runt fyrkanten och lägga volter i hörnen, träna tempoväxlingar o.s.v. Både ponny och barn var något svettiga och väldigt trötta efteråt.
Repat med bandet både idag och i lördags, nu när replokalen är i ordning! Killer Reindeers From Space, heter det för övrigt.
Planerna för i morgon är att knarka biostrath och klappra ut med Flisan och/eller Trixi på ridbanan, alternativ ta ut Debbie och pyssla lite. Beror på hur kallt det tänkt vara. Bästa syster åker ju hem imorgon också, hon har varit här sedan i torsdags, färgade mitt hår lila idag också.

Vidare mot lite mer WoW och sedan sängen, boken och hunden. Välförkänad sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar