fredag 14 augusti 2009

Oops..

Jag upptäckte nyss hur länge sedan det var jag uppdaterade den här, och min andra oxå för den delen, blogg!
Jag har ju varit i Enköping i en vecka men iaf..
I måndags red jag iaf Primula, hon har tappat en sko så jag kan inte köra henne >.< Hästarna går ju i sommarbets-hagen så jag red henne i hagen hemma på gården. Tränade lite galopp, skrittade ner i hagen och galopperade upp. Jag red barbacka förresten.

I tisdags red jag Mysli, red runt ön och som vanligt svängde Mysli upp till Emil, utan min tillåtelse. Jag hade "knutit" tyglarna runt sadelhornet (red med western sadel och western tränset) och satt och smsade, med en hand på hornet och den andra på telefonen. Tänkte fråga Emil om han var hemma, men Mysli tyckte tydligen vi skulle kolla istället.
Emil var inte hemma men svarade iaf på smset och sa åt mig att gå in i ladan bredvid garaget. Dom håller på att göra om den till replokal ^^ Sen hade någon glömt låsa ytter dörren till huset och lämnat nyckeln i låset så jag fick låsa och lägga undan nyckeln xD

I onsdags red jag Trixi, som oxå tappat en sko, men hon är inte ömfotad så henne kunde jag iaf rida på vägen. Red henne, ganska lugnt, runt ön, men den här gången var det jag och inte hästen som svängde upp till Emils hus xP Den här gången var han iaf hemma och jag var där i ungefär en timme innan Trixi började bli less, hon hade ingen lust att stå kvar där och göra ingenting medan jag pratade med Emil och Edit.

Och igår red jag Mysli igen, barbacka, men den här gången var det planerat att jag skulle stanna hos Emil så jag tog med snöre och grimma ^^ Emil håller på att hjälpa mig att hitta en elgitarr, vill ju ha en sån som Frank Iero har xD men nu har vi räknat ut att den är special beställd så det blir ju lite svårt om man inte vill betala 15.000 typ... Emil snubblade över en rosa Epiphone som jag nu kanske ska köpa. den kostade ju bara 4000kr så ^^

Jaja, nog om elgitarrer. nu ska jag fortsätta se Naruto och kanske skriva lite på min andra blogg oxå.
Sayonara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar